Kanizsai öklözök a korosztályos ob-n.

A kanizsai Botos András Ökölvívó Akadémia csapata két korosztályos országos bajnokságról is érmekkel térhetett haza.

Botos András vezetőedző tanítványai a szigetszentmiklósi junior országos bajnokságon három ökölvívóval szerepeltek, közülük legjobban Virth Rajmund szerepelt. A kanizsai bokszoló 46 kg-ban a döntőig jutott, ahol egy kaposvári fiatallal mérkőzhetett. Hiába küzdött nagy elánnal Virth, ezúttal kikapott és ezüstérmes lett.

Eger a női serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt országos bajnokságnak adott otthont. A kanizsai akadémisták közül a serdülő 46 kg-os Benkő Klaudiának a döntőben egy kőszegi sportoló állta az útját, pontozásos vereségével második lett. A szintén serdülő, 48 kg-os Kondákor Emília viszont megállíthatatlannak bizonyult: a döntőben harcos bokszolással nagy riválisát, egy szintén kőszegi lányt győzött le - országos bajnoki címet szerezve.

A junior 48 kg-ban indult Károlyi Gabriella is kiválóan öklözött az aranyért, debreceni ellenfelét leléptették, amivel a kanizsai akadémista érdemelte ki a bajnoki címet. A Nagykanizsai Botos András Ökölvívó Akadémia küldöttsége az egri viadalon remek formában volt, hiszen csapatversenyben a második helyet szerezte meg.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates