A Jeet Kune Do/Kali Nagykanizsa SE küzdősportokban érdekelt versenyzői a közelmúltban több, a szakágukban rangos versenyeken vehettek részt.

wingchun

Az úgynevezett HKF Országos Bajnokság második fordulójában, Érden Johanidesz Gábor, a light contact +90 kg-jában első helyezést ért el, míg Zombori Roland, a sanda (full contact) 80 kg-ban lett 2. helyezett. A következő fordulóban Johanidesz Gábor ugyancsak második lett a fentebb említett súlycsoportjában.

A II. Magyar Wing Chun Országos Bajnokság kisújszállási helyszínén a kanizsaiak (képünkön) formagyakorlat és light contact küzdelem kategóriában mérettették meg magukat. Johanidesz Gábor 4. helyezett lett felnőtt férfi formagyakorlatban (chum kiu). Dávid Miklós egy elsőséget könyvelhetett el felnőtt férfi formagyakorlatban (siu lim tao), s hozzá hasonlóan szerepelt Perusza Brigitta is a felnőtt női formagyakorlat (siu lim tao) kategóriájában. Kolarics Zsanett a felnőtt női formagyakorlatban (siu lim tao) a harmadik helyen végzett. Jakabfi Zoltán a felnőtt férfi light contact küzdelem +80 kg-jában lett második, Gódor Zsolt pedig a harmadik. Gadányi Mátyás a gyerek korcsoport light contact küzdelem 70 kg-os mezőnyében bronzérmes lett, Zombori Roland pedig elsőként zárt a felnőtt férfi light contact küzdelem +75 kg-osai között. A versenyen a legtechnikásabban küzdő címét a bírók Zombori Rolandnak ítélték oda.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates