Nyomtatás

A Jeet Kune Do/Kali Nagykanizsa SE küzdősportokkal foglalkozó klub nyáron sem állt le a felkészüléssel és versenyekkel, hiszen a hétköznaponkénti edzések mellett több rendezvényen is részt vettek.

 

Az országos JKD/Kali edzőtábor idén is Balatonbogláron került megrendezésre, s Johanidesz Gábor tréner vezetésével Nagykanizsáról hét, Keszthelyről egy, Győrből három fő (ők szintén a nagykanizsai "igazolásúak") érkezett. Rajtuk kívül Dunaújvárosból, Budapestről, Szolnokról és Tatabányáról is voltak résztvevők.

A harmadik alkalommal lebonyolított BUDOZALA rendezvényen is képviseltette magát a kanizsai sportegyesület a hévizi rendezvényen, bemutatva a wing chun, jeet kune do és a kali szakágát is.

Ezen kívül sorra került még a wing chun oktatói tábor is, amelyen Johanidesz Gábor vett részt, mint a stílus nagykanizsai és nyugat-dunántúli képviselője. Az edző önkéntesként a HOLNAPOCSKA táborban szintén ott volt, ahol önvédelmi oktatást és előadást tartott a résztvevő gyerekek örömére.

A nyári hónapok után a klub versenyzői több országos bajnokságon is indulnak, illetve Nagykanizsán tart majd képzést és vizsgát Sifu Juhász Zoltán.