A Nippon Zengo elnevezésű tömeg-, egyben küzdősport irányzat a továbbiakban akár Nagykanizsán is követőkre találhat széles körben, hiszen a február 9-én 18 órakor debütál - akkor lesz a Péterfy-iskolában a nyitóedzés száznál is több résztvevővel. Az irányzatot létrehozó shihan Brezovai Sándor (többszörös Európa-, és magyar bajnok) kyokushin karatemester és csapata tartja a tréninget.

 A küzdősport-aerobik kitalálója, shihan Brezovai Sándor 6. danos kyokushin karate mester, aki a kyokushin karate egyik kimagasló személyisége, sokszoros magyar-, Európa-bajnok, számtalan nemzetközi súlycsoportos és súlycsoport nélküli knock-down verseny győztese és helyezettje.

Amint azt megtudtuk, Magyarországról úgy került ki Japánba, hogy bentlakó tanítványként tanult Sosai Masutatsu Oyamánáll, a kyokushin karate megalapítójánál.

Tehát a Nippon Zengo az abszolút ősi kyokushin karatéra épülő mozgáskultúra, küzdősport-aerobik, mely mind mentalitásában, mind gyakorlati végrehajtásban a leggyorsabb, a legkeményebb és a leghatékonyabb mozdulatokra törekszik, mind az ütések, mind a rúgások, mind a védések terén. Ez valóban egy realista, valódi önvédelem, mely az aerobikkal ötvözve tömegsportként funkcionálhat.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates