EgyedtestverekPécsett rendezték meg az idei év első hazai birkózó válogató versenyét és az évadnyitó viadalon a felnőtt korosztály mindhárom szakágban kipróbálhatta magát.

A megmérettetés több kategóriában is válogató volt a februári római Európa-bajnokságra és a kanizsai színeket a három testvér: a lányoknál az 50 kg-os, Egyed Zsanett, míg a szabadfogásúaknál a 65 kg-os Egyed Balázs, valamint a 74 kg-os Egyed Dániel képviselte.

 

Egyedtestverek

 

- Zsanett és Balázs győztes küzdelmei életben tartották a kanizsai Eb-reményeket – mondta Szatmári Zsolt, a KBSE vezetőedzője. - Végül mindketten a későbbi győztestől szoros csatában szenvedtek vereséget, de a bronzéremért vívott harcban sikerült a riválisok fölé kerekedni. Balázs szinte az egyetemi vizsgáiról érkezett a versenyre és sikerült legyőznie azt a Kiss Károlyt, aki azutóbbi két évben „elhalászta” előle az utánpótlásversenyeken való indulás jógát, úgyhogy ez mindenképpen előrelépést jelent. Zsanett bronzérme is nagyon szépen csillog, hiszen ő több műszakban, ápolóként dolgozva vállalta a versenyt. Még nagyon az esztendő elején vagyunk, ugyanakkor jó kezdetnek tartom a felnőttek eredményeit.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates