A szlovákiai Privigyén (Prievidza) huszonhetedik alkalommal rendezték meg a város nemzetközi szabadfogású birkózóversenyét és a rangos sporteseményre a szlovák csapatokon kívül jöttek csapatok Csehországból, Lengyelországból, Szerbiából, Ukrajnából, valamint Magyarországról - így például a KBSE küldöttsége is.


Pocze2019A Kanizsai Birkózó Sportegyesület négy versenyzővel képviseltette magát a 210 fős mezőnyben és közülük a legjobb eredményt, három győztes mérkőzésével a 68 kg-os Pőcze Bence (képünkön) érte el, aki a diák I. korcsoportban (12-13 évesek) a dobogó legtetejére állhatott. Ugyanebben a korcsoportban a 35 kg-os Lakatos Kevin ezüstérmet nyert. Szintén ezüstérmet hozott haza a szlovákiai helyszínről a 100 kg-osok mezőnyében induló Dányi Márton, csak ő már a serdülő (14-15-évesek) korcsoportjában versenyzett, ahogy az 57 kg-os Balazsin Zdenkó is, aki az 5. helyen végzett.


- Nagyon jó felmérő versenylehetőség volt a felkészülési időszakunkban a szlovákiai – értékelt Szatmári Zsolt, a KBSE vezetőedzője. - Jó dolgokat láttam sportolóinktól, remekül küzdöttek, Bence betegségből felépülve tudott jó eredményt elérni. Balazsin Zdenkó nagyon sűrű mezőnyben - három győztes, két vesztes mérkőzéssel - maradt le a dobogóról. Pár héten belül kezdődnek a diákolimpiák, remélem sikerül még addig csiszolni tudásukat és érmekkel térhetünk haza az országos versenyekről is.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates