Egyed Zsanett es Egyed BalazsSzigetszent-miklóson rendezték meg a felnőtt női és szabadfogású ob-t, melyen a Kanizsai Birkózó SE két versenyzője, az 53 kg-os Egyed Zsanett, és testvére a 61 kg-os Egyed Balázs is ott volt a mezőnyben.

 

Az Egyed-testvérek közül a szőnyegre előbb Balázst szólítottak, aki három mérkőzést is technikai fölénnyel nyerve később az aranyért birkózhatott, de szoros csatában alulmaradt a csepeli riválisával szemben, Egyed Balázs tehát ezüstérmes lett. Zsanett is könnyedén vette az előtte álló akadályokat, a döntőben viszont alulmaradt a már junior világbajnoki érmes érdi versenyzőtársával szemben, így a KBSE a hölgyeknél is egy második hellyel gazdagodott.

 

Egyed Zsanett es Egyed Balazs

 


- Balázs az egyetemi vizsgairól, míg Zsanett a munkahelyéről érkezett a versenyre, ennek tükrében nyugodtan kijelenthetjük, hogy kiemelkedő eredményeket értek el – mondta el edzőjük, Szatmári Zsolt. - Egyébként a vidéki egyesületeknek nagyon nehéz felnőtt versenyzőket is ezen a szinten tartani, ezért külön öröm számunkra a két Egyed ezüstje, csak gratulálni lehet nekik.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates