Pécs adott otthont a U23-as szabadfogású birkózók országos bajnokságnak, ami egyben válogató is volt az Európa-bajnokságra. Nagykanizsáról Egyed Balázs indult a KBSE-t képviselve a viadalon 61 kg-ban (a másik kanizsai szabadfogású, Németh Márton időközben a Vasas SC-hez igazolt).

Egyed BalazsA bajnokságon szerfölött fordulatos mérkőzéseket láthattak az érdeklődők, sokszor az utolsó másodpercekben dőlt el egy-egy párharc sorsa és Egyed a döntőbe jutásért vereséget szenvedett, de a bronzmérkőzésén nyerni tudott, ezzel dobogóra állhatott.

- Sajnálom, hogy nem sikerült Egyed Balázsnak döntőt birkóznia – foglalta össze a történéseket Szatmári Zsolt. - A mérkőzés feléig vezetett elődöntőjében, de kadet vb- és Eb-bronzérmes csepeli riválisa ellen egy figyelmetlenségéből adódóan kicsúszott kezéből az előny. Volt persze még vissza több mind egy perc, de sajnos Balázs támadásai már nem voltak átütő erejűek, így elment a finálé. Persze egyetem mellett, vizsgaidőszaka után nem rossz eredmény a bronzérem számára, de talán azért több is lehetett volna benne.. Így sikerült, azonban csüggedni nem szabad.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates