Birkózás

birkozas141Tatabányán rendezték meg két korcsoportban a birkózó diákolimpia országos döntőjét. A Zalaegerszegi Birkózó SE fiataljai ezúttal iskoláik színeiben versenyeztek.

Gyor InterregKupaNemzetközi utánpótlás birkózóversenynek adott otthont a napokban a győri Olimpiai Sportpark. Az Interreg-GYAC Kupa viadalon kilenc ország (a házigazda Magyarország mellett Ausztria, Franciaország, Lengyelország, Olaszország, Oroszország, Románia, Szlovákia, Ukrajna versenyzőivel együtt) több mint 220 sportoló mérettette meg magát, köztük a KBSE-ből a nagykanizsai fiatalok is.

birkgalaA Zalaegerszegi BSE 2010-2012-es születésű fiataljai a Győrben megrendezett nemzetközi birkózó versenyen 4 aranyérmet, 4 ezüstérmet és 6 bronzérmet szereztek. Csapatversenyben megelőzték a Dorog, a házigazda Győr együttesét és az első helyen végeztek.

Bartaky Dunaharaszti adott otthont a juniorok szabadfogású birkózó magyar bajnokságának.

A szlovákiai Privigyén (Prievidza) huszonhetedik alkalommal rendezték meg a város nemzetközi szabadfogású birkózóversenyét és a rangos sporteseményre a szlovák csapatokon kívül jöttek csapatok Csehországból, Lengyelországból, Szerbiából, Ukrajnából, valamint Magyarországról - így például a KBSE küldöttsége is.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates