Küzdősportok

Rekord létszámú résztvevővel rendeztek Zalaegerszegen regionális utánpótlás judo versenyt. Huszonnégy egyesület 330 versenyzője mérte össze a tudását a Diák „A”korosztálytól az ifjúsági korosztályig bezárólag.

Kőszegen rendezték meg a diák II és diák I korcsoport (10-11 és 12-13 évesek) számára a szabadfogású birkózó területi bajnokságot Baranya, Somogy, Vas és Zala legjobbjaival részvételével. A verseny egyben kvalifikáció is volt a szentesi, illetve soltvadkerti országos bajnokságra.

Budaors NagykanizsaiJKA hagyományos budaörsi cselgáncs kupán a Nagykanizsa Judo Klub-Röntgen Kanizsa fiataljai is tatamira léphettek, szám szerint tizennégyen.

Miskolcon rendezték meg a felnőtt kötöttfogású birkózók országos bajnokságát. Idén Magyarország rendezi ebben a fogásnemben a vb-t, így a teljes magyar élmezőny (90 sportoló) felsorakozott a versenyen.

DetreGaborGyulán rendeztek küzdősport gálát, melyen a Surman Event által promótált hivatásos ökölvívó-mérkőzések is fontos részét képezték a programnak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates