Küzdősportok

IKUFestAzt követően, hogy Temesváron találkozott Feszt Norbert 6. Dan, a kanizsai Kime Shotokan Karate Egyesület elnöke, Mihai Horia Cioroianu 8. Dan IKU Románia elnöke, dr. Stefano Pucci 8. Dan Olaszország az IKU Technikai bizottság elnöke, a kanizsai szakembert hivatalosan kinevezték az International Karate Union kizárólagos magyarországi képviseletére.

Egyed Zsanett es Egyed BalazsSzigetszent-miklóson rendezték meg a felnőtt női és szabadfogású ob-t, melyen a Kanizsai Birkózó SE két versenyzője, az 53 kg-os Egyed Zsanett, és testvére a 61 kg-os Egyed Balázs is ott volt a mezőnyben.

Szabadfogásban Szentesen rendezték meg a diák II. (2008-2009) korosztályú birkózók országos bajnokságának döntőjét. Ruzics Milán, a Zalaegerszegi Birkózó SE fiatalja a kötöttfogás után a másik fogásnemben is aranyérmes lett.

Maribor bokszÚgy tűnik, a Kanizsa Box Klub részéről beindult a szlovéniai kapcsolat, hiszen ahogy néhány hete a ljubljanaiak jártak a kanizsaiaknál, ezúttal a mariboriak hívták meg a nagykanizsaiakat egy csapatmérkőzésre.

Dunakeszin rendezték meg a diák serdülő leány korosztály országos birkózó bajnokságát.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates