A Zalakerámia ZTE KK és Olasz Ádám közös megegyezéssel szerződést bontott egymással.


- Közös elhatározás eredményeként távozik a klubtól Olasz Ádám, saját nevelésű játékosunk - tájékoztatott Stárics Kornél ügyvezető. Közös megegyezéssel bontottunk szerződést és nem rossz viszonyban válunk el egymástól.


A fiatal játékostól a Szolnok elleni mérkőzés után érdeklődtünk a döntésének az okáról:


-A napokban jelentette be a klub, hogy centert igazoltak, így az én posztomon sokan lettünk a keretben. Bencze Tamással egyezettünk, és arra a döntésre jutottunk, hogy jót tehet nekem a váltás.


Olasz Ádám elmondta, hogy az Oroszlány már a szezon elején megkereste, hogy keretébe csábítsa, de akkor már aláírt nevelőegyesületéhez. A Veszprém is érdeklődött utána, de végül az OSE lett a befutó. A fiatal center egyelőre erre a szezonra kötelezte el magát a Komárom –Esztergom megyei csapathoz és a szezon végén, ha minden rendben lesz, akkor újra egyeztetnek a hosszabbításról.


Bencze Tamás vezetőedzőtől is érdeklődtünk, mi a véleménye a játékos döntéséről:


-Ádám az edzéseken segített nekünk és azt gondoljuk és ő is egyetértett ebben, hogy kiderüljön, tud -e magasabb szintre lépni. Ehhez váltania kellett. Kevés lehetőséget kapott nálam, de azt gondolom, hogy technikailag és taktikailag nincs azon a szinten, hogy bekerülhessen a rotációba és meghatározó szinten tudjon az NB I-ben játszani.


A vezetőedző elmondta továbbá, hogy Ádám számára a B csoport jó erőpróba, hogy ő is és a vezetők is lássák, hogy hol tart. Nem szakításról beszélnek, hanem egy közös megbeszélés eredményéről. Jó értékmérő lesz Ádámnak a váltás, ami a pályafutását segítheti.


A vezetőség köszöni Olasz Ádám eddigi odaadó munkáját és hangsúlyozzák, ez a váltás nem végleges és várják vissza őt a későbbiekben, ahogy mondták, a szemüket rajta tartják.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates