KSC Szekszárd II - Kanizsai Vadmacskák 101-79 (12-14, 42-23, 23-19, 24-23)

Amatőr NB I női kosárlabda-mérkőzés, 1. forduló. Szekszárd, 50 néző. Vezette: Radnóti, dr. Danka.

Kanizsa: Fuisz V. 21, Baa D. 33, Horváth L., Zsámár P. 11, Budai D. 9. Csere: Csuha, Bánhegyi B. 5, Füredi, Bánhegyi D. Edző: Gábor Erzsébet.

A magyar bajnok kadet csapatra épülő együttessel fogadta a Szekszárd II a Vadmacskák csapatát és a kanizsaiak - akiktől távozott még időközben Zsámár Lili és Horváth Ninell is - kezdtek jobban az első negyedben.

A második felvonásban indultak aztán be igazán a házigazdák a pályán, akiket a nagyok meccséről is ott maradt szekszárdi ultrák is biztattak. A vendéglátók onnantól úgy kosaraztak, hogy mindhárom hátralévő tíz percet nyerték, a kanizsaiaknál ugyanakkor a találkozó másnapján Zalakaroson – az előző idény utánpótlás Alpok-Adria versengésében nyújtott teljesítményéért - nemzetközi díjjal jutalmazott Baa Dominika 33 pontot szórt a házigazdák kosarába.

A vendégeknek volt olyan periódusuk, amikor feljöttek hat pontra is, de visszajátszót is a soraiban tudó Szekszárd II hozta a meccset.

Értékelés:

Gábor Erzsébet: „Nem volt ez összességében olyan rossz meccs a számunkra, egyes kulcshelyzetekben rutinosabb játékosainknak talán jobban kellett volna szerepet vállalniuk. Az eladott labdák kiküszöbölésén is kell dolgoznunk, megyünk azonban tovább, ez nem szabad, hogy kedvünket szegje.”

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates