Gocsej ZTENKK1Forest Hungary 50. Kosárlabda Göcsej Kupa

 

A Forest Hungary 50. Kosárlabda Göcsej Kupa harmadik napján először a női csapatok léptek pályára.

 

 

A ZTE NKK - UNI Győr MÉLY-ÚT találkozón jól kezdtek a hazaiak, a mérkőzés hajrájában ugyan felzárkózott a Győr, de fordítania már nem sikerült. Az egerszegiek 83-79-re megnyerték a mérkőzést.

 

Gocsej ZTENKK

 

Az Atomerőmű Szekszárd és a Lulea Basket összecsapás óriási csatát hozott. A rendes játékidőben döntetlenre állt a találkozó. A győzelmet a hosszabbításban csikarta ki a svéd csapat, 81-79-re megnyerte a mérkőzést.

 

Gocsej ZTENKK1

 

A körbeverésekből a ZTE NKK csapata jött ki jól, megnyerte a Göcsej Kupát. Második helyen a Lulea Basket végzett. A bronzérmet a Győr együttese szerezte meg, a 4. helyen a Szekszárd csapata végzett. A nőknél a tornán a legtöbb pontot Keyona Hayes (ZTE NKK) szerezte. A legjobb irányító: Ivana Djokics (Szekszárd) lett, a legértékesebb játékos pedig Ygueavide Sandra (Győr).

 

A férfiaknál először a BK Levicki Patrioti szlovák csapat a Sopron KC-vel találkozott. Hosszú ideig fej-fej mellett haladt a két együttes, a mérkőzés hajrájában egyértelműen jobbak voltak a szlovákok, s 87-74-re megnyerték a mérkőzést, amely kupagyőzelmet jelentett számukra.

 

Gocsej ZTEKK

 


A Göcsej Kupa záró találkozója egyoldalúra sikeredett, az osztrák BSC Raiffeisen Fürstenfeld Panthers együttesét könnyedén intézte el a Zalakerámia ZTE KK. A zalaiak 107-59-re nyerték a mérkőzést.


A férfiaknál is körbeverés alakult ki, amelyből a szlovák Levicki jött ki a legjobban, elhódította a Göcsej Kupát, a Zalakerámia ZTE a második helyen zárt. A bronzérmet a Sopron KC csapata szerezte meg, a 4. helyen a az osztrák Fürstenfeld végzett.

 

A férfiaknál a legtöbb pontszerzőnek járó Recska László díjat Dirk Williams (ZTE) kapta. A Polster Péterről elnevezett a legjobb centernek járó díjat Jordan Carter (Sopron KC) vehette át, a torna legértékesebb játékosának pedig Reggie Johnson (ZTE) bizonyult.

 

Fotók: ztenkk.hu ill. ztekosar.hu

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates