ZTENKKcsapatKöszöntötték a ZTE NKK női csapatát.

 

Az egerszegi városházán fogadta a ZTE NB I-es A-csoportos női kosárlabdacsapatát Balaicz Zoltán polgármester. A megyeszékhelyi lányok a nemrég befejeződött bajnokságban a bronzérmet szerezték meg. 

 

 Teljesítményük a bravúr kategóriájába tartozik, mivel náluk jobb játékoskerettel, nagyobb költségvetéssel rendelkező klubokat előztek meg.

 

ZTENKKcsapat

 

Balaicz Zoltán Zalaegerszeg polgármestere gratulált a csapat érmes helyezéséhez. Kiemelte, hogy a ZTE NKK második bronzérmét szerezte meg a legjobbak között. Hangsúlyozta, hogy Zalaegerszeg nem véletlenül lett a Nemzet Sportvárosa. A zalai megyeszékhelyen 41 sportágban 71 klub működik. Annak a véleményének adott hangot, hogy a bronzérem az összefogás eredménye, a szorgalom és a kitartás meghozta gyümölcsét. Köszöntője végén az önkormányzat dicsérő oklevelét adta át Tóth László ügyvezetőnek.

A rövid szakmai értékelést Gáspár Dávid vezetőedző tartotta, aki a jövőben a bajnok Sopron Basket csapatánál folytatja edzői pályafutását. Megköszönte a dicsérő szavakat, kiemelte a csapat mellett dolgozók munkáját, a játékosok mellett ők is nagyban hozzájárultak a ZTE bronzérméhez. Reményét fejezte ki, hogy a zalai klub távozása után is sikeres lesz.

Tóth László megköszönte a város támogatását, elmondta az önkormányzat is sokat segített, hogy a ZTE NKK sikeres legyen. A klub irányítói és a város vezetői között folytatott tárgyalások eredményre vezettek.

A fogadás zárásaként a játékosok virágcsokrot és ajándékcsomagot vehettek át a polgármestertől.

Fotó: Jóna István

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates