Szombathelyi ESE (12.) - Kanizsai Vadmacskák SE (8.) 76-83 (19-17, 19-21, 16-27, 22-18).

Amatőr női NB I-es kosárlabda-mérkőzés, 14. forduló. Szombathely, 50 néző. Vezette: Hernicz, Rudasits.

 

Nagykanizsa: Zsámár L. (34/6), Hegyi, Bánhegyi (5), Veres (2), Karancz P. Csere: Budai D. (38), Scheiber E. (4), Scheiber V. Edző: Zsámár Krisztián.

 

Két bajnokiját követően ismét győzött, egyben már ötödik sikerét jegyezte a bajnokságban a Kanizsai Vadmacskák SE női amatőr NB I-es kosárlabda csapata.

 

A találkozó elején felváltva estek a kosarak, majd a hazaiak pontos dobásokkal átvették a vezetést. Budai Dorina azonban már akkor elemében volt, pontjaival a KVSE fordított és hiába vette vissza az előnyt a vasi csapat, a kanizsaiak nem játszottak rosszul, sőt, a második negyedben Budai és Zsámár Lili pontos dobásaival hat ponttal is elléptek. Az első húsz perc végére a szombathelyiek ismét a dél-zalaiak nyomába eredtek és az ellenfelek döntetlennel fordultak.

 

Nagyszünet után a meccs 23. percétől Zsámár Krisztián csapata folyamatosan növelte előnyét, egy 20-2-es szakaszt produkálva el is húztak a vendéglátóktól. A mérkőzés ezen periódusában koncentráltan támadtak, Zsámár és Budai tartotta kiváló teljesítményét. A záró tíz perc változatosan alakult, a hazaiak előbb felzárkóztak egy pontra, majd ismét a Vadmacskák vezetett biztosabban. A szombathelyiek nagy erőket mozgósítottak a győzelem megszerzése érdekében, de a végjátékban Budai pontjaival kiharcolták a győzelmet a nagykanizsaiak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates