A Zalakerámia ZTE KK vezetése megegyezett Ante Nazorral a folytatásról, így a 2020/2021-es szezonban is a horvát szakember lesz a csapat vezetőedzője.

Ante Nazor január végén vette át az edzői feladatokat a csapatnál és a szezon márciusi felfüggesztéséig öt alkalommal ülhetett le a kispadunkra. A mérleg pozitív, hiszen három győzelem (Sopron, Szolnok, Paks) és két szoros vereség (Pécs, Szeged) áll a statisztikában. A csapat a legjobb nyolcban fejezte be a szezont és ez köszönhető annak is, hogy edzői mentalitásával lendületet és kellő motivációt adott a játékosoknak.


Március közepétől a koronavírus-járvány okozta helyzetben is kapcsolatban volt a klub Ante Nazorral. Kemény két hónapot tett le az asztalra a zalaegerszegi ittléte alatt, és ez a fajta mentalitás mindenképpen előremutató lehet a következő szezon csapatának összeállításában és vezetésében. Külön ki kell emelni, hogy a fiatalokkal is nagyon hasznos munkát végzett.

 

Ante Nazor egy évre kötelezte el magát klubhoz és várhatóan augusztus elején veszi majd fel újra a munkát Zalaegerszegen. De addig is bőven lesz dolga, hiszen a klub vezetőivel együtt össze kell állítania a következő szezon csapatát, ki kell választani a légiósokat, hogy egy ütőképes és szerethető együttes futhasson ki a parkettre októbertől.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates