Módosították Szabó Zsolt szerződését - Ante Nazor vezetőedzőét pedig felbontották.

Azt követően, hogy az MKOSZ döntése alapján befejezettnek tekinti a 2019/2020-as szezont és bajnokok és kiesők nélkül zárul a bajnokság más klubokhoz hasonlóan Zalaegerszegen is szerződést bontottak a játékosok nagy részével, hiszen véget ért a szezon.

- Minden játékosnál kezdeményeztük szerződésének közös megegyezéssel történő felbontását, vagy módosítását. Akinek lejáró szerződése volt, annak felbontottuk a kontraktusát, így tettünk Ante Nazor esetében is. Szabó Zsoltnál munkaszerződésének közös megegyezéssel való módosítása történt meg. A külföldiek sikeresen hazajutottak és a magyar játékosok is családjuk körében töltik a hirtelen jött szabadidejüket" - tájékoztatott Stárics Kornél, a Zalakerámia ZTE KK ügyvezetője.

 Még korai bármit tervezni, hiszen a források a válság miatt elzárásra kerültek – mondta az ügyvezető. Nincsenek jegybevételeink, a szponzori bevételeink is kétségesek, hogy beérkeznek. Megpróbáljuk ezt a remélhetőleg rövid időszakot átvészelni és utána már tisztábban fogjuk látni, hogy mekkora az a keret, amiből tudunk gazdálkodni és ahhoz fogjuk igazítani a jövő évi csapat kialakítását.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates