Nincs könnyű helyzetben a Zalakerámia ZTE KK, hiszen a szezonkezdet nem úgy sikerült, ahogy azt várták.

 

 

Sajnálatos módon egyéb események- sérülések, autóbaleset – is hátráltatják a jó szereplést. Pakson Ubilla és Johnson nélkül kellett pályára lépni, hiszen az elmúlt vasárnapi balesetükből nem jöttek rendbe a találkozó kezdetéig. A mai napon Stárics Kornél ügyvezető egy változásról tájékoztatott:

- Emmanuel Ubillával a mai nap közös megegyezéssel szerződést bontott Klubunk. Az autóbaleset utáni vizsgálatokból kiderült, hogy több mérkőzést is ki kellene hagynia a következő időszakban. Klubunk nem maradhat huzamosabb ideig irányító nélkül, ezért döntöttünk a szerződése közös megegyezésű megszüntetése mellett. A játékos is, és az őt képviselő ügynökség is korrektül járt el ebben a helyzetben, amit köszönünk – áll az ügyvezető közleményében.

 

Ubilla helyére gőzerővel folyik játékos keresése, ahhoz hogy esetlegesen hétvégén, a Pécs ellen játszani tudjon egy új játékos, sok mindennek kellene pozitívan alakulni. Erre az esély egyelőre csekély.

 

Emmanuel Ubilla alapjátékosa volt a 2016/2017-es szezon bronzérmes csapatának és az idei szezonban is sokat vártak volna tőle. Sajnos a körülmények közbeszóltak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates