SzabadicsA Szabadics Zrt. a férfi kosarasok mellé állt.

 

Három évre szóló reklámszerződést kötött egymással a Zalakerámia ZTE KK NB I-es férfi kosárlabdacsapata és a Szabadics Zrt. A szerződés létrejöttét az egerszegi városházán sajtótájékoztatón jelentették be.

 

 

Szabadics

 

Elsőként Balaicz Zoltán polgármester a önkormányzati tulajdonú klub képviseletében örömét fejezte ki, hogy ez a megállapodás létrejött, a mivel fontos, hogy a tulajdonos mellett mások is oda álljanak a csapat mellé. A Szabadics Zrt már hosszú ideje jelen van Zalaegerszegen, a sport mellett az egészségügyet és a kultúrát is támogatják. Balaicz Zoltán köszönetet mondott az újabb anyagi áldozatvállalásukért. A klub szempontjából fontosnak tartotta a több lábon állást, a férfi kosárlabdázók az újabb anyagi segítséggel jobban szerepelhetnek a bajnokságban.


Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. vezérigazgatója üzletnek nevezete a megállapodást. A Zalakerámia ZTE KK is jól jár a támogatással, de a a kosárlabdázókon keresztül a céget is jobban megismerhetik a potenciális megrendelők. A vezérigazgató csapatjátékosnak tartja magát, közösségben gondolkodik. Mint hangsúlyozta, számukra fontos, hogy a támogatással nemcsak a felnőttek, de az utánpótlás is jól járjon. A gyerekek számára fontos a példakép, ha a ZTE KK jól szerepel, akkor betöltheti ezt a szerepet a csapat. Megítélése szerint, ha nem is lesz mindenkiből profi kosaras, hanem „csupán” mozgást kedvelő ember, aki szeretné megőrizni egészségét, forintjaik már akkor is jól hasznosultak. Annak a véleményének is hangot adott, hogy egy cég hosszú távon csak akkor tud eredményes maradni, ha nyereségéből visszaforgat oda, ahol működik. Hosszútávon három évre sorakoztak fel a kosárlabdázók mögé.


Stárics Kornél, a ZTE KK ügyvezetője köszönetet mondott a támogatásért. Az anyagi segítség azt jelenti, hogy szilárdabb lett a klub pénzügyi helyzete, s merészebb célokat tűzhetnek a csapat elé. Megemlítette, hogy az új bajnoki idényben szeretnék visszacsalogatni a szurkolókat a csarnokba. A Szabadics Zrt. neve felkerül a játékosok nadrágjára és a sportcsarnokban is látható lesz.


Dr. Gyimesi Endre, a ZTE társadalmi elnöke kiemelte, hogy amikor a 90-es évek elején a kosárlabdázók nagy sikereiket értek el, a szponzor cége akkor alakult meg, mára azonban már országos hírű részvénytársaság lett. Fontosnak nevezte a támogatást, amivel merészebb célokat is elérhet a ZTE KK. Idén alapcél a bajnokságban a legjobb nyolcba kerülés, de az első ötbe jutást sem tartja lehetetlennek. A támogatással az utánpótlás nevelése is hatékonyabbá válhat.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates