Az idei bajnokság egyik nagy fegyverténye volt, hogy a Zalakerámia ZTE KK-nak decemberben sikerült megegyezni Agafonovval a következő szezonra. Az elkezdett munka folytatásához hétfőn sikerült Bencze Tamással is hosszabbítani.

- Az elmúlt esztendők azt igazolják, hogy remek munkát végez Bencze Tamás és a szakmai stáb. Bronzérem, ötödik hely és az idei szezon jó eredményei is a közös folytatást sugallták. Tamással két éves szerződést kötöttünk, így 2021 nyaráig irányíthatja a csapatot. Egyetlen kikötésünk volt, hogy a bajnokikon, a kispadon kettő 21 év alatti, saját nevelésű játékosnak kell helyet foglalni - tájékoztatott Stárics Kornél ügyvezető.

A vezetőedző a hosszabbítással kapcsolatban elmondta, hogy amit elkezdett Zalaegerszegen az jó irányba halad és továbbra is szeretne ebben a munkában részt venni.

- Az idei négy légiós mellett a magyarokat játszatjuk, még akkor is, ha ebben az évben ez nem éppen úgy sikerült, mint ahogy ezt terveztük - tette hozzá Bencze Tamás. - Ez egy olyan felfogás, ami közelebb áll a szurkolókhoz. Azt elmondhatom, hogy már most volt több megkeresésem, lehetőségem, de én nem szándékoztam minden áron elmenni, mert egyrészt zalai vagyok, másrészről, amit az elmúl 3 és fél évben letettünk az asztalra, az mindenképpen jó és pozitív irány. Remélem ez a jövőben is így marad! A klub is hasonlóképpen ítélte meg és értékelte a dolgokat és ezért nem volt különösképpen nehéz a megállapodás.

Bencze Tamás elmondta továbbá, hogy azért két évben állapodtak meg, mert szeretne kifutást az elkezdett munkának. Másrészt pedig a játékosok szempontjából is fontos szempont az állandóság és könnyebb olyan pozícióból tárgyalni a hosszabbításról és az új igazolásokról, ha látják a folytonos szakmai munkát.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates