TyrrelGreenA kanadai Tyrell Christopher Bellot-Greennel egészül ki a Zalakerámia ZTE KK légiós sora.

 

A szakmai stábnak nem volt túl sok ideje, hogy kiválassza, kivel tölti fel ezt a helyet a keretben. Stárics Kornél ügyvezető tájékoztatása szerint péntek este érkezett meg az aláírt szerződése a 200 cm magas, 96 kg-os játékosnak. Green a szezont a Szegedben kezdte, ahol 18 mérkőzésen átlagban 27 percet töltött a parketten és ez alatt 13.6 pontot, 3 lepattanót és 12.6 VAL értéket átlagolt. Ami szembetűnő, hogy a távolikat közel 40 %-kal értékesítette, ami a ZTE számára nagyon jól jöhet a szezon további részében. Mint köztudott a Szeged a palánk alatti játékának megerősítése érdekében áldozta fel Greent és cserélte le Krapics-ra.

TyrrelGreen

Bencze Tamás korábban elmondta, olyan játékosra van szüksége, aki az alsó posztok védésében is otthon van. Green egyetemi évei alatt ezt a feladatot jól megoldotta, míg hazánkban nem használták ezen képességét megfelelően.


Green szombaton, a Szolnok elleni bajnokin csatlakozik a csapathoz és a helyszínen tekinti meg a mérkőzést, majd hétfőn már edzésbe is áll. A kanadai játékossal a szezon végéig szóló szerződést kötött a klub.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates