Továbbra is betöltésre vár a 3-4-es poszt a Zalakerámia ZTE KK keretében, mivel a mai napon sajnos el kellett köszönni Alandise Harris-től.

 

Stárics Kornél ügyvezető tájékoztatása szerint az amerikai fiúnak azért nem hosszabbította meg a klub a próbaidejét, mivel olyan sérülése van, ami bizonytalanná teszi a játékát a szezon hátralévő részében. Ezt a bizonytalanságot pedig nem vállalhatja be a szakmai stáb.

 

Bencze Tamás a következőket mondta:

- Sajnálom, hogy meg kellett válnunk Harris-től, mert személyében szimpatikus játékost ismertünk meg. A TF és a Szeged ellen is jó teljesítményt nyújtott és beleillett az elképzeléseinkbe. A 3-4-es poszton is használható volt és segítségünkre lehetett volna. Sajnos, olyan sérülést fedeztünk fel nála, ami miatt nem kockáztathatjuk meg, hogy 1-2 mérkőzést játszik, aztán egyet- kettőt pihen.

 

A vezetőedző azt is elmondta, hogy újra elkezdtek keresgélni a játékos piacon, de azt tudni kell, hogy ilyenkor már a próbaidős opciós szerződés nehezen működik, mivel az átigazolási szezon hamarosan lejár.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates