Nyomtatás

Magyarországon ismert játékossal sikerült szerdán délelőtt megegyeznie a ZTE KK szakmai stábjának. A 3-4-es posztra kiszemelt légiós Alandise Harris, aki ez előző szezonban az Alba Fehérvár csapatában játszott.

A 28 éves, 198 cm magas játékos székesfehérvári szezonjában 10.5 pontot és 4.3 lepattanót átlagolt. Az idei szezonban az amerikai Arkansas Razorbacks csapatánál játszott.
-Fuller sajnos nem volt számunkra megfelelő a 3-4-es posztra. Harris is inkább hármas poszton érzi jól magát, de a négyes sem idegen számára. Atletikus, jól játssza meg az alsó posztokat és mellette kintről is jól dob. A paraméterei szerint beleillik az elképzeléseinkbe, de ez természetesen majd az edzéseken és a mérkőzéseken derül ki - tájékoztatott Bencze Tamás az új játékos kiválasztásával kapcsolatban.


Alandise Harris a Jászberény ellen biztosan nem játszik még, ugyanis vasárnap érkezik meg csapathoz. Stárics Kornél ügyvezető elmondta, hogy a játékos papírjainak intézése folyamatban van és hétfőtől állhat majd munkába a klubnál. Ezt követően három hetes próbaideje lesz, amiben három mérkőzés (TF, Szeged, Falco) szerepel. Ezt követően válhat véglegessé a szerződése a szezon végéig.