fiatalokHárom új játékos érkezett a Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapatához. Durázi Krisztofer Szombathelyről, Papp Péter Kaposvárról, Bagó Martin Sopronból teszi át a székhelyét Zalaegerszegre.


Az első érkező Durázi Krisztofer, aki Szombathelyről jön. Az 1998-as születésű, 198 cm magas, U20-as válogatott és korábbi U18-as 3x3-as válogatott játékos a 3-4-es poszton használható. Az elmúlt három évben a Falco KC csapatában ízlelgette a felnőtt bajnokság légkörét. Tavaly decemberben az Európa Kupa utolsó csoportkörének legértékesebb játékosa lett, miután a macedón Karpos Szokoli ellen 21 pontot és 19 lepattanót ért el. A korosztályos válogatott kulcsemberével 2 éves szerződés kötött a klub.

 

fiatalok

 

A másik fiatal, akit sikerült kék-fehérbe öltöztetni, Papp Péter, aki a somogyiak saját nevelésű játékosaként hét évet töltött a felnőtt csapatnál. A 195 cm magas, 1-2-es poszton bevethető játékos szezon eleji sérüléséből visszatérve kevés lehetőséget kapott Kaposváron és az év végén döntött úgy, hogy szeretné máshol is kipróbálni magát. Papp Péterrel is 2 éves szerződést kötöttek.


A harmadik igazolás Bagó Martin, aki legutóbb Sopronban próbált szerencsét. Az 1996-os születésű, 206 cm magas center Szombathelyen lett első osztályú játékos, majd Pakson és végül a hűség városában játszott. A korábbi U20-as válogatott játékossal szintén 2 éves szerződés kötött a klub.


Az előző szezonban érkező Doktor Péterrel újabb 1 éves szerződést kötöttek. A keretben Kis Raulnak és Szabó Zsoltnak is 1 éves élő szerződése van.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates