Kosárlabda

Veszélyben van a ZTE NKK élvonalbeli indulása. A klubnál jelen pillanatban nem tudják tervezni a következő szezont

Simon Kristóffal a következő szezonra szóló szerződést kötött a Zalakerámia ZTE KK- tájékoztatott Stárics Kornél ügyvezető. Az irányító poszton bevethető 187 cm magas hátvéd a múlt szezon második felében egyre jobb formába lendült. Ante Nazor érkezésével, nagy lendülettel és önbizalommal játszott.

horvathzsofi2aHorváth Zsófia szívesen folytatná.

 

Bár félbeszakadt az idei kosárlabda idény az NB I-es női bajnokságban, jól mutatkozott be a ZTE NKK-nál vezetőedzőként Horváth Zsófia. A Magyar Kupában megszerzett bronzérem mindenképpen dicséretes. A bajnokságban vajon hol végzett volna a ZTE NKK? Soha nem tudjuk meg.

Plézer Gábor és Völgyi Marcell kék-fehérben .

Az előttünk álló szezonban életbe lép az U23-as szabály, így a csapatoknak ennek megfelelően kell kialakítaniuk a keretüket. A szabály értelmében a 2020/2021-es szezontól kezdődően az alapszakasz mérkőzések első félidejében egy hazai nevelésű, 1998. január 1-én, vagy utána született játékosnak a pályán kell tartózkodnia.

 

 

A Zalakerámia ZTE KK vezetése megegyezett Ante Nazorral a folytatásról, így a 2020/2021-es szezonban is a horvát szakember lesz a csapat vezetőedzője.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates