Nyomtatás

MilassinMorA versenyszezon utolsó hazai kard junior férfi válogató versenyét rendezték az Újpesti TE vívóközpontjában és Milassin Mór (képünkön balról), a tavaly korcsoportot váltó Nagykanizsai TE-s kardozó is remekelt a fővárosi helyszínen.

 

Az NTE 1866 vívója mezőnyében a harmadik lett, ezzel nagyon jó esélyei vannak arra, hogy a jelenlegi korosztályában is válogatott kerettag lehessen.

 

MilassinMor

 

- Először is lényegesnek tartom megjegyezni, hogy a válogatón sikerült fontos asszókat is megnyernem, mely igencsak jót tett az önbizalmamnak a további versenyek előtt - fogalmazott a Milassin Mór. - Azt hiszem, nem túlzás kijelenteni, hogy a mostani eredményemmel valóban nagy lépést tettem a szezon elején kitűzött célom felé, nevezetesen hogy első éves juniorként bekerülhessek a válogatottba. Egy verseny, a dourdani világkupa van vissza és a franciaországi tornával együtt gyakorlatilag megkezdődik a felkészülés a korosztályos Európa-, illetve világbajnokságra is, persze nem árt hozzátenni, a keret hivatalosan csak Dourdanban áll össze. Bízom abban, hogy a csapatban az én nevem is ott lesz.