Vívás

ZadraveczMateA Nagykanizsai Torna Egylet vívói a tavaszi szezonjukban sem pihenhetnek, a 15 esztendős Zadravecz Máté (képünkön középen) például lengyelországi Wroclawban lépett pástra az utánpótláskorúak világversenyét.

Milassin Mór, a Nagykanizsai TE 1866 junior korú kardozója is a magyar vívó válogatott tagjaként Szocsiban, a kadet és junior Európa-bajnokságon tartózkodik.

 

A fővárosi Nemzeti Sportcsarnokban rendezték a férfi kardozók junior bajnokságát, melyen a Nagykanizsai TE 1866 vívói is szép eredményeket értek el.


Milassin Mór mint az ifjúsági korosztály - emellett a kanizsai egyesület - egyik remek vívója az idei esztendőben lett junior korcsoportos és már az idősebbeknél is felhívta magára a figyelmet, hiszen a mostani országoson a BVSC-s Nagy Martin mögött a második helyen végzett. A kanizsai klub másik üdvöskéjének, a még csupán kadet korcsoportos Horváth Barnának sem lehet oka panaszra, hiszen az előkelő hatodik - tehát döntős - helyen zárt.

 

MilassinHorvathjunior


- Eddigi sportpályafutásomat alapul véve mindenképpen előrelépésként tekintek mostani ezüstérmes szereplésemre, hiszen úgy érzem, fontos asszókat tudtam megnyerni, ugyanakkor tény, a végére már kissé elfogytam – összegzett röviden és roppant tárgyilagosan az NTE immár a junioroknál vitézkedő kardozója, Milassin Mór. - Ennek ellenére, ahogy ezt már mondtam, összességében azt hiszem, valóban pozitív kicsengésű volt a szereplésem, ebből tényleg lehet építkeznem, januárban pedig jöhet a folytatás, immár a budapesti junior világkupán.

MilassinMorA versenyszezon utolsó hazai kard junior férfi válogató versenyét rendezték az Újpesti TE vívóközpontjában és Milassin Mór (képünkön balról), a tavaly korcsoportot váltó Nagykanizsai TE-s kardozó is remekelt a fővárosi helyszínen.

NoikardSzofiaA bolgár fővárosban, Szófiában lebonyolított kadet Európa körversenyen az NTE 1866 kardozója, Mádé Réka döntőbe került és a népes mezőny nyolcadik helyen zárt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates