Zalaco SeresNagy valószínűséggel az utolsó sporttal kapcsolatos sajtótájékoztatót tartották a városházán. A koronavírus járvány miatt meghatározatlan időre megszűnnek a sajtótájékoztatók jelentette be Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere. Zárásként a Zalaco Zrt. három éves névhasználói szponzori szerződést kötött a Zalaegerszegi Úszó Klubbal.

 

 

Balaicz Zoltán elmondta, két érték talál egymásra. Az úszó klub szép jövő előtt áll, a megépülő versenyuszoda elkészültével nagyszerű körülmények között sportolhatnak az úszók. A Zalaco, immár 70 éve tölt be meghatározó szerepet a város életében. A mai nehéz időkben még inkább felértékelődött az élelmiszeripari vállalkozás szerepe. Az életmód, a sport támogatása közel áll egymáshoz.

 

Zalaco Seres

 


Berta László, a Zalaco elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy cége ebben a nehéz időkben is igyekszik helytállni. Igyekeznek megbirkózni az átmenetileg nagyobb megrendelésekkel. Várakozással tekint az úszókkal történő együttműködésre.


Belső Gábor, a ZÚK elnöke megköszönte a város és a Zalaco támogatását. A korábbi névadó szponzor, az EuropTec továbbra is támogatja az úszókat. A sajtótájékoztató végén egy-egy Zalaco logójával ellátott ZÚK-os pólót adott át Balaicz Zoltánnak és Berta Lászlónak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates