VargaDominika18.11.15Százhalombatta adott otthont a felnőtt rövid pályás úszó országos bajnokságnak, melyen Varga Dominika, a Délzalai Vízmű SE sportolója 50 m pillangón bronzérmet szerzett.

 

Varga Dominika idén az ifjúsági ob-n 50 m pillangón már ünnepelhetett a DZVSE színeiben, hiszen azon a seregszemlén a dobogó legfelső fokára állhatott. Most pedig már a felnőttek rövid pályás országosán lett harmadik helyezett.

 

VargaDominika18.11.15


- Nem csupán a helyezés, hanem az időeredményem miatt is nagyon örülök, hiszen 26,9 másodpercet úsztam, ezzel életemben először kerültem 27 alá, ami még akkor is biztató, ha rövid pályán sikerült - értékelte teljesítményét Dominika. - Bordás Beatrix nyert amúgy címvédőként, a második pedig egy Magyarországra igazolt svájci származású lány lett, ugyanakkor mindketten jóval idősebbek nálam, vagyis joggal bizakodhatom abban, hogy lesznek még szebb eredményeim is ebben a számban. A fináléba a harmadik idővel kerültem, már akkor is egyéni csúcsot úsztam, délután meg még sikerült azon is faragnom, a harmadik helyemet pedig tartanom.


Varga Dominika nem egy számban állt rajtkőre, de erről is egyértelműen fogalmazott.


- Még az első nap folyamán 50 m gyorson hetedikként végeztem, amivel nem voltam elégedett, ezért is szívtam fel magam a második napra, hiszen szerettem volna dobogóra állni felnőtt mezőnyben is, bár még csupán ifjúsági korosztályos vagyok és szeretnék tovább fejlődni.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates