Úszás

Ismét jó évet várnak az egeszegi úszók.


Jól kezdődött az év az Europ Tec ZÚK számára. Az egerszegi úszó klub tehetséges versenyzője Betlehem Dávid Szombathelyen remekül úszva 1500 méter gyorson kiküldetési szintet teljesített, a Bakuban megrendezésre kerülő Európai Ifjúsági Olimpiára.

DZVSE SavariaA Délzalai Vízmű SE úszói is indultak a Szombathelyen sorra került IV. Savaria Kupán. A kanizsaiak nagy létszámú csapattal képviseltették magukat és emellett azt is elmondhatják, hogy nem kevés éremmel térhettek haza a vasi megyeszékhelyről.

Hetyei Nóra, a Keszthelyi Kiscápák úszója az elmúlt hétvégén a magyar válogatott tagjaként a szerbiai Novi Sad-on a közép-európai országok junior válogatottjainak találkozóján szerepelt.

Sikeres szereplés Novi-Sadon

Szerbiában, Novi-Sadon rendezték meg idén nyolc közép-európai ország válogatott versenyzőinek részvétével a közismert nevén nyolc-nemzet versenyt.

VargaDominika18.11.15Százhalombatta adott otthont a felnőtt rövid pályás úszó országos bajnokságnak, melyen Varga Dominika, a Délzalai Vízmű SE sportolója 50 m pillangón bronzérmet szerzett.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates