Még hiányos a keret .


A ZTK FMVas férfi tekecsapata is győzelmekkel kezdte a tavaszi idényt. A zalaiak továbbra is ott vannak a hazai élmezőnyben. Bizakodnak, hogy egy remek tavaszi szerepléssel, akár a bajnoki címet is megszerezhetik.


FeherLaszlo- A hölgyekhez hasonlóan mi sem álltunk le - folytatta Fehér László, a ZTK FMVas edzője. – A fizikai állapot megfelelő szinten tartása fontos volt a játékosok számára. Január elején Ausztriában egy 22 csapatot felvonultató tornán szerepeltünk, amit megnyertünk. Szentgotthárdon is játszottunk egy edzőmérkőzést. Az utóbbi a BL-re való felkészülést is szolgálta, egy olyan pályán dobtunk, amely jól „fizet”. Sajnos, még nem teljes a keretünk. Fehér Zoltánra további kivizsgálások várnak, Kozma Károly lassan felépül betegségéből.


- Tavasszal mit várnak a csapattól?


- Reménykedünk, hogy hogy sikerül a bajnoki címet visszaszereznünk. A riválisok közül hazai pályán fogadjuk a Répcelakot, győzni akarunk ellenük. Az idei szezonra kicsit meggyengült Szegedet sem lehetetlen legyőzni a Tisza-partján, ha a játékosaink elhiszik, hogy van keresni valónk ellenük.. Mellette a papírforma mérkőzéseken nem szabad hibáznunk. A második hely megszerzésében viszont teljes biztos vagyok.


- A hölgyek mellett önök is még ott vannak a BL-ben, igaz minimális továbbjutási esélyekkel.


– A BL címvédője, a horvát Zapresic nem lesz könnyű dolgunk. Az első mérkőzésen megítélésem szerint becsülettel helytállt a csapat. Több páros csatát eléggé balszerencsésen vesztettünk el. A 7:1-es vereségünk ugyan azt jelenti, hogy a továbbjutás eldőlt, viszont a hazai pályán, a visszavágón szeretnénk legyőzni a címvédőt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates