Súlyemelés

Alpok Adriasuly190621A ZTE Súlyemelő Klub Szarajevóban, Bosznia és Hercegovina fővárosában megrendezésre került 55. Alpok Adria Kupa nemzetközi súlyemelő versenyen vett részt. 

suly mastersobA ZTE Súlyemelő Klub három versenyzője a Budapesten, megrendezett szabadidős és masters országos bajnokságon két első és egy harmadik helyezést ért el. Sajnos, dr. Muhoray Árpád egészségügyi okok miatt nem tudott indulni.

Papp Péter kettős szerepben.

 

A ZTE súlyemelő klubban - akár csak az elmúlt években - idén is eredményes munka folyt. Az egyesületben az utánpótlás korosztály képviselői, valamint a veterán súlyemelők értek el szép sikereket, de egy-két felnőtt érem is összejött.

 

sulyemeles141Szombathelyen kiemelt kategóriájú súlyemelő versenyen - a Savaria Kupa - VIII. Tóth Géza Emlékversenyen - hatvanan indultak el , a teljes hazai élmezőny, köztük a felnőtt Eb-re készülő férfi, női és utánpótlás válogatott versenyzők is.

Az egerszegi súlyemelés egyik alapítójára emlékeztek a ZTE SK szervezésében megrendezésre kerülő Kiss Róbert egyéni emlékversenyen, amelyen négy egyesülettől mintegy hatvanan indultak

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates