Súlyemelés

A ZTE-SK súlyemelői eredményesen szerepeltek a Szombathelyen megrendezettregionális súlyemelő versenyen, amelyen mintegy ötvenen vettek részt Vas, Zala és Somogy megyéből.

Alpok Adriasuly190621A ZTE Súlyemelő Klub Szarajevóban, Bosznia és Hercegovina fővárosában megrendezésre került 55. Alpok Adria Kupa nemzetközi súlyemelő versenyen vett részt. 

sulyemeles141Szombathelyen kiemelt kategóriájú súlyemelő versenyen - a Savaria Kupa - VIII. Tóth Géza Emlékversenyen - hatvanan indultak el , a teljes hazai élmezőny, köztük a felnőtt Eb-re készülő férfi, női és utánpótlás válogatott versenyzők is.

suly mastersobA ZTE Súlyemelő Klub három versenyzője a Budapesten, megrendezett szabadidős és masters országos bajnokságon két első és egy harmadik helyezést ért el. Sajnos, dr. Muhoray Árpád egészségügyi okok miatt nem tudott indulni.

Papp Péter kettős szerepben.

 

A ZTE súlyemelő klubban - akár csak az elmúlt években - idén is eredményes munka folyt. Az egyesületben az utánpótlás korosztály képviselői, valamint a veterán súlyemelők értek el szép sikereket, de egy-két felnőtt érem is összejött.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates