Fontos mérkőzések előtt a Csuti.

 

A sakkozóknál folytatódik a bajnokság. Az NB I-A csoportjában szereplő Csuti az elmúlt három forduló során egy győzelmet aratott a szegedi Maróczy ellen, a bajnok esélyes DVTK-tól, valamint a Dunaharasztitól kikapott.

 

horvath tamas sakk1- Az első három fordulóból a Dunaharaszti ellen elvesztett találkozó sajnálom – hangoztatta Horváth Tamás, a Z. Csuti Hydrocomp SK szakmai vezetője,játékosa. – Igaz, a DVTK ellen is szoros mérkőzést játszottunk, de nem volt esélyünk a győzelemre. A szegediek ellen kötelező volt a győzelem. Őket eddig mindenki legyőzte, valószínűleg ők az egyik kiesők.

 

- A másik kieső helyet négy együttes igyekszik elkerülni. Köztük a Csuti…

 

- A célunk továbbra is az, hogy kiharcoljuk a bent maradást. Hogy ez sikerül, vagy sem, a következő három fordulóban dőlhet el. Riválisaink ellen ülünk asztalhoz. Közülük Makó az Élő-pontszámok alapján nálunk gyengébb, a Kőbánya és a Pénzügyőr kicsit erősebb. Kellő koncentrációval győzhetünk ellenük.

 

- Hány pont kell a bent maradáshoz?

 

- Öt meccsponttal bent lehet maradni a legjobbak mezőnyében.

 

- A sorsolás szeszélye folytán az utolsó két fordulóban két bajnokesélyes ellen játszanak…

 

- A Paks és a Kanizsa ellen nincsen esélyünk a győzelemre, ellenük csak a tisztességes helytállás lehet a célunk. Semmiképpen nem szabad az utolsó két fordulóra hagynunk a döntést.

 

- Előtte a szomszédvár Haladás együttesével játszanak…

 

- A szombathelyiek jól kezdték a bajnokságot, s bár ellenük már értünk el jó eredményt, de egyértelmű, hogy a bajnokság közepén kell kiharcolnunk további NB I-es tagságunkat. A jelenlegi keretünket képesnek tartom erre.

 

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates