Sakk13ASE Paks (3.) – Tungsram Aquaprofit NSK (1.) 5:7

 

NB I-es sakk csapatbajnoki mérkőzés, 9. forduló. Paks.

 

A listavezető nagykanizsai sakkcsapatnak nem volt semmi más feladata, mint legalább egy pontot szereznie a tabellán második Paks otthonában, s abban az esetben a dél-zalaiak máris elmondhatták magukról, hogy történetükben a tizenharmadik bajnoki címet is elkönyvelhetik. Nos, a találkozó harmadik órájában már bőven túlszárnyalták ezt, hiszen az első kilenc parti döntetlenre végződött, ami máris 4,5 pontot jelentett...

 

Sakk13


- Örülünk, hogy megszereztük természetesen az újabb bajnoki elsőségünket, s mindezt úgy, hogy megnyertük a paksi meccset – fogalmazott a nagykanizsai klubvezetés részéről Nádasi Tamás. - Mindez azt jelentette, hogy 12 pontnyi,vagyis gyakorlatilag egy meccsnyi előnnyel hódítottuk el ismét a serleget. Tettük mindezt úgy, hogy az utolsó találkozónkra már nálunk sem voltak idegenlégiósok. Az, hogy bajnokok lettünk,egyben azt is magában foglalja, hogy sorozatbn a a tizenkettedik jött így össze a tizenháromból.


Eredmények (elöl a hazaiak): Berkes – Bánusz döntetlen, Ács P. - Balogh Cs. döntetlen, Kaczúr – Kántor döntetlen, Lizák – Aczél döntetlen, Balázs – Medvegy 0:1, Krsztulovics – Ribli döntetlen, Lázárné – Galyas 0:1, Vidéki – Bodó N. döntetlen, Dankházi – Gara T. 0:1, Losonczi – Gombócz döntetlen, Molnár B. - Krutti döntetlen, Tancsa – Orsó döntetlen.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates