A Tungsram SE Nagykanizsai NB II-es férfi kézilabda együttese Siklóson második idénybeli bajnokiját is megnyerte, míg a nők hazai környezetben kikaptak.

MK Pelikán-Siklós KC (9.) – Tungsram SE Nagykanizsa (2.) 21-32 (11-13)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, 2. forduló. Siklós, 50 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V.

Tungsram: Konyicsák – Kovacsics 10/4, Péter 2, Széles 3, Hári 3, Kiss G. 1, Kiss L. 4. Csere: Szabó M. (kapus), Kisgéczi 1, Jónás 2, Balogh P. 2, Kozics 2, Hegedűs 2, Baranyai Zs. Edző: Csalló Ádám.

Siklóson a kanizsaiak folytatták győztes sorozatukat. A baranyai városban 50 néző előtt az első harminc perc után még csak 13-11-es eredményt mutatott javukra az eredményjelző, a második felvonásban ugyanakkor beindult a dél-zalai henger és a Tungsram 32-21-re győzött idegenben. Tette mindezt úgy, hogy Kovacsics Ferenc tíz gólig jutott.

A nagykanizsaiak jó esélyekkel várhatják a harmadik forduló meccsét, melynek keretében szombaton 18 órától a még nulla ponttal álló Satelit SE-t fogadják. A Tungsram-csarnokban zárt kapuk mellett futhatnak neki újabb győzelmük megszerzésének Jónás Péterék.

Tungsram SE Nagykanizsa (11.) – Bajnok DSE Nemesvámos (2.) 19-22 (10-13)

NB II Dél-nyugati csoport női kézilabda-mérkőzés, 2. forduló. Nagykanizsa, zárt kapuk mögött. Vezette: Snóbli B., Snóbli Gy.

Tungsram SE: Csiszár – Szmodics V., Janzsó 3, Zvolenszky 6/3, Csivre V., Raczkó 2, Szmodics D. 3. Csere: Tóth V. (kapus), Füstös 2, Ács 1, Csivre E. 2, Horváth A. Czinderi, Kovács D. Edző: Baranyai Zsolt.

A bajnokság előtt kiadott kanizsai protokoll szerint a hölgyek kézilabda-mérkőzései is zárt kapusak egyelőre a Tungsram-csarnokban, így Baranyai Zsolt tanítványai is üres lelátó előtt kezdhettek. A hazaiak már csak azért is bizakodhattak a találkozó előtt, hiszen az elmúlt szezonban a dél-zalaiak a két győzelmük közül az egyiket éppen a vámosiak ellen aratták Nagykanizsán.

Ezúttal sem volt reménytelen a helyzet és az első játékrészt fájlalhatják kissé a Tungsramnál, hiszen az első játékrész mínusz hármas állása a második harminc percben már nem változott, ettől függetlenül a meccset a vendégek nyerték. Következhet a kanizsaiak számára az egyik megyei rangadó Hévízen.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates