Hidegkúti SC (9.) - Nagykanizsai Futsal Club (2.) 4-8 (2-4)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, 16. forduló. Budapest, 30 néző. Vezette: Kiss G. (Janitz, Boros R.). G.: Kovács G. (4.), Bocsev (17.), Soós A. (31.), Bita (36.), illetve Bogyó (5., 10., 23., 28., 29., 40.), Kollár P. (7.), Schuller (15.)

NFC: Szakmeiszter Á. - Schuller, Koronczai, Kollár P., Bogyó. Csere: Simon M. (kapus), Fujsz R., Szakmeiszter J. Edző: Bagó Gábor.

Idei utolsó bajnoki összecsapását a fővárosban vívta a Nagykanizsai Futsal Club együttese.

A kissé kusza tabellát alapul véve az volt a csapat célja a fővárosi mérkőzésén, hogy megőrizze dobogós helyét az új esztendőre az NB II Nyugati csoportjában, illetve időközben egyik játékosuknak talán az egyéni ambíciói is „előkerültek”, hiszen a múlt pénteki öt bajnoki góljával Bogyó Károly berobbant a mesterlövészek élbolyába is.

Nos, a megyei labdarúgó bajnokságban a Csács NSE színeiben futballozó Bogyó hidegkúti formájára sem lehetett panasz, hiszen a hazaiak vezető találatára gyorsan válaszolt, mellyel nem csupán csapata, de önmaga számára is megnyomta a start gombot. A félidőre megszerzett kétgólos NFC-előny a második húsz percben megduplázódott, történetünk főhőse, Bogyó Károly pedig hat gólig jutott, mellyel összességében már huszonnégynél jár a pontvadászatban a kanizsaiak 14 mérkőzését követően.

Edzői értékelés:

Bagó Gábor: "Örülünk, hogy sikerült győzelemmel zárnunk az évet. A mérkőzésen jól használtuk ki a kontralehetőségeinket s ugyan a védekezésünkben akadtak hibák, de így is magabiztosan nyertünk. Most jöhet egy kis pihenés, de bízom abban, hogy januárban tudjuk folytatni jó sorozatunkat. Egyben a klub nevében boldog, békés ünnepeket kívánunk mindenkinek."

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates