Gara HavaneczTungsram Aquaprofit NSK (4.) – Aquaréna Kőbánya SC (6.) 6,5:5,5

NB I-es sakkcsapat-mérkőzés, 1. forduló. Budapest.

Eredmények (elöl a kanizsaiak):

Lenic – A. Vovk döntetlen, Volokityin – J. Vovk döntetlen, Balogh Cs. - Balog I. 0:1, Márkus – Nenezics döntetlen, Kántor – Nagy G. döntetlen, Horváth D. - Izsák 1:0, Aczél – Szabó B. döntetlen, Medvegy – Tóth E. döntetlen, Ribli – Krizsány döntetlen, Galyas – Persányi döntetlen, Markoja – Polyik döntetlen, Gara T. - Havanecz 1:0 (képünkön, szemben Gara Tímea).

A nagykanizsaiak azzal a Kőbányával kezdtek, amely együttes a kanizsaiak szerint is komoly játékerővé nőtte ki magát és bizony a tizenkétszeres bajnok zalaiaknak meg is kellett küzdeniük a győzelemért, valamint az értékes pontokért. Vasárnap aztán a valamivel könnyebbnek ígérkező szegedi Maróczy SE I következett a sakktábláknál.

 

Gara Havanecz

 

Tungsram Aquaprofit NSK (2.) – Maróczy SE I (9.) 8,5:3,5

NB I-es sakkcsapat-mérkőzés, 2. forduló. Budapest.

Eredmények (elöl a kanizsaiak): Lenic – Damljanovics döntetlen, Volokityin – Sztankovics 1:0, Balogh Cs. - Nesztorovics döntetlen, Márkus – Nagy D. 1:0, Kántor – Tésik 1:0, Horváth D. - Kopasz döntetlen, Aczél – Péczely döntetlen, Medvegy – Gál T. 1:0, Ribli – Szajbély döntetlen, Galyas – Tubak 1:0, Markoja – Kelemen D. döntetlen, Gara T. - Vályi döntetlen.

A dél-alföldiekkel szemben a dél-zalaiak már valóban fölénybe kerültek és a hétvégi duplázásuk, illetve a két nyert találkozót követően 15 meccsponttal, hogy holtversenyben máris a tabella élén találhatjuk őket.

- A Kőbánya is nagyon felszívta magát ellenünk és mi sajnos három jobb állást sem tudtunk megnyerni – értékelte a pontvadászat rajtját Papp Nándor, a kanizsaiak csapatvezetője. - Biztos, hogy nagyon erős lesz a versenyfutás, mivel a kezdő két kör egyértelmű nyertese a szombathelyi Haladás lett, hiszen megverte a Diósgyőrt, valamint a Paksot is. Ilyen szezonban kellene tehát címvédést produkálnunk, amikor is egyik klub sem enged el meccseket, lévén nem a csapatpontok számítanak elsődlegesen. Ettől függetlenül csak azt mondhatom, hogy nem állunk rosszul két forduló után, s várjuk a folytatást.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates