Duocor-Makói SVSE (9.) - Tungsram Aquaprofit NSK (2.) 3:9.

NB I-es sakkcsapat-mérkőzés, 4. forduló. Makó.

A kanizsaiak úgy keltek útra a makói mérkőzés helyszínére, hogy a győzelemért kapható két pontot mindenképpen be kell zsebelniük, ami meg is történt. A fordulónak azonban akadtak más egyéb történései is, így például a dél-zalaiaknak nem jött rosszul, hogy a Pénzügyőr megverte a Haladást, illetve az ASE Paks - DVTK mérkőzés 6,5:5,5 lett a Tolna megyeiek javára.

- Ahogy azt terveztük, úgy nyertünk is biztosan Makón - fogalmazott a kanizsaiak csapatvezetője, Papp Nándor. - Készültünk nagyon a találkozóra, hogy kellő ráhangoltsága legyen mindenkinek a az összecsapás előtt és kiemelném külön Haselbach Dávid teljesítményét a tizenkettes táblán, hiszen debütálása alkalmából rögtön győzelemmel mutatkozhatott be az NB I-ben.

S miközben a nagykanizsaiak együttesének vezetője a dél-alföldi párosításukat elemezte, lassan Pakson is véget értek a játszmák, igazolva Papp Nándor szavait:

- Nagy segítséget nyújtott sikerével számunkra az ASE, hiszen ismét a saját kezünkbe adta sorsunk, így minden bizonnyal a hetedik forduló Kanizsa - Paks összecsapásának egyben tétet is adva.

Eredmények (elöl a hazaiak): Mihók - Balogh Cs. döntetlen, Sipos I. - Volokityin 0:1, Csonka - Erdős V. 0:1, Farkas T. - Márkus 0:1, Hajnal - Bánusz 0:1, Tatár Kis Sz. - Ivanisevics 0:1, Horváth Zs. - Kántor 1:0, Szalai K. - Medvegy döntetlen, Juhász B. - Ribli döntetlen, Kecskeméti - Aczél 0:1, Udvardi - Gara T. döntetlen, Leszkó - Haselbach 0:1.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates