Tungsram-Aquaprofit NSK (5.) - DVTK (2.) 5,5:6,5.

NB I-es sakkmérkőzés, 1. forduló. Szombathely.


Eredmények (elöl a kanizsaiak):

Rodshtein - Almási Z. 0:1, Naiditsch - Krivorucsko döntetlen, Balogh Cs. - Arescsenko 0:1, Lenic - Kravcsiv döntetlen, Erdős V. - Szabó G. döntetlen, Márkus - Antal 0:1, Kántor -Korpa 1:0, Horváth D. - Kozák döntetlen, Medvegy - Torma döntetlen, Ribli - Almási I. 1:0, Aczél - Kun döntetlen, Gara T. - Erdős B. döntetlen.


Maróczy SE (10.) – Tungsram-Aquaprofit NSK (5.) 1:11


NB I-es sakkmérkőzés, 2. forduló. Szombathely.


Eredmények (elöl a Maróczy SE játékosai):

Tésik - Rodshtein 0:1, Nagy D. - Naiditsch 0:1, Péczely - Balogh Cs. 0:1, Csizmadia - Lenic 0:1, Zakariás - Erdős 0:1, Szajbély - Márkus 0:1, Tokovics - Kántor 0:1, Kopasz - Horváth D. döntetlen, Kelemen - Medvegy 0:1, dr. Kevei - Ribli döntetlen, Koszta - Aczél 0:1, Vályi - Gara T. 0:1.


A kanizsaiak az első forduló vereségével komoly lépéshátrányba kerültek, s ezt tudják is az együttesnél.


- Azt kell mondja, az éltábláknál nagyon elszúrtuk a találkozót a miskolciak ellen – fogalmazott Papp Nándor, a kanizsaiak csapatvezetője. - Tavaly amilyen jól sikerült a DVTK elleni meccsünk, most szinte ugyanolyan kedvezőtlenül. Egyes játékosok szinte alig fejtettek ki ellenállást, ez ilyen szinten nem elfogadható. Persze a döntetlen még így is benne volt a meccsben, de Aczél Gergely is csak remizni tudott a végén. Tudtuk, hogy két vereség még beleférhet, egy harmadik viszont már necces lehet. Nos, így is lett, a szegediek elleni sikert kötelezően megszereztük. Annyi bizonyos, hogy ezek után már teher nélkül játszhatunk, s talán a Paks – DVTK, vagy egy Haladás – DVTK alakíthatja számunkra kedvezően az állást...

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates