Második alkalommal rendezték meg a Kanizsa Mini Open gyermek teniszversenyt az Energia Szabadidősport Klub pályáin és ahogy azt Halász Dávid és Vaczula László szervezőktől megtudtuk, a mostani versenyre már Zalaegerszegről is érkeztek teniszezők.

A verseny három kategóriában zajlott, a 6-9 évesek gyermek, a 10-13 évesek junior, míg a 14-17 évesek ifjúsági korcsoportba lettek beosztva. A gyermek korcsoportban Vaczula Milán (Nagykanizsa) diadalmaskodott, megelőzve a nagyon jól versenyző Zieger Hannát és Zieger Konrádot (mindketten Nagykanizsa).

KanizsaMiniOpen1

A juniorok között Kárpáti Péter (Nagykanizsa) vehette át az első helyezettnek járó díjat, egy addig is fordulatos döntőben győzött a sérülés miatt a mérkőzést feladni kényszerülő Ernyes Marcell (Zalaegerszeg) ellen. A harmadik helyen Németh Csongor és Tóth Bálint (mindketten Nagykanizsa) osztozott.

Az ifjúsági korcsoportban Tóth Benett (Nagykanizsa) aratott magabiztos győzelmet, másodikként Kiss Barnabás (Zalaegerszeg), harmadikként pedig Kárpáti Péter zárt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates