Motorsport

Motocross HorvathAHorváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE utánpótlás Eb-n 14. helyezett motorosa a 65 ccm-es géposztályban Kaposvár-Zselickislak térségében a nyílt junior motocross bajnokság futamán rajthoz állt és géposztályában most is a győzelemért küzdött, végül összetettben második lett.

HorvathAdam190401Horváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE ifjú tehetsége jól kezdte az évet, mert eddigi két versenyét nagy fölénnyel nyerte meg: a Dél Kupa apostagi futamain 1. helyezést ért el, csakúgy mint a magyar nyílt junior motocross bajnokság első fordulójában Esztergomban.

HorvathAdam DunavecseA kanizsai Zrínyi Miklós Általános Iskola 5/b osztályosa, a Kanizsa Motocross SE 10 éves, 65 ccm-es motorral versenyző sportolója, Horváth Ádám, a csehországi motocross utánpótlás Európa-bajnoki döntő összesítésben 36. helyen végzett motorosa ismét hazai pályákon versenyezhetett.

HorvathAdamMonoron rendezték meg a magyar nyílt junior motocross bajnokság záró fordulóját, ahol a 65 ccm-es kategóriában a kanizsai Horváth Ádám összesítésben a harmadik helyen végzett.

HorvathAdamHorváth Ádám, a Kanizsa Motocross SE ifjú versenyzője a bulgáriai Sevlievóban a korosztályos motokrossz Európa-bajnokság dél-keleti zónájának újabb kvalifikációs fordulójában motorozhatott, majd hazai bajnoki futamon is helyt állt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates