LoveszetA PLSE Nagykanizsa sportlövői számára talán könnyebb a helyzet, hiszen olyan egyéni sportágról van szó, ahol a versenyzők tudnak kellő távolságot tartani.

Az edzések tehát jó ideje már tartanak a nagykanizsai sportlövőknél, időnként akkor esik egy-egy edzéslehetőség, amikor az online iskolai oktatás terén akadt elfoglaltságuk. Érdekesség, hogy korábbi igazoltjuk, a már Európa-bajnokságon is szerepelt Borsos Fanni is hozzájuk járt le, amikor a korlátozások végett a zalai végeken tartózkodott.

 

Loveszet

 


- Május hetedikén kezdtünk és a lehető legtöbb időt szeretnénk a lőállásokban tölteni – árulta el Horváth Károly, a kanizsai Polgári Lövész SE szakmai vezetője. - Számos tehetségünk van, akik szeretnek is edzésre járni. Például Fanni testvére, Eszter is mind jobban belelendül, de nem lehet panaszunk a csapatból Kobra Fruzsinára sem. A tréningek másfél, de inkább kétórásak és fejben azért megterhelő tud lenni a folyamatos koncentráció. Természetesen a kellő egészségügyi intézkedéseket mi is betartjuk, így például, hogy az edzés ideje alatt a kellő távolságtartás meglegyen a sportolók között, úgy, hogy egy lőállást kihagynak. A versenyek hiánya persze kissé monotonná teheti ezt az időszakot, de bízunk abban,hogy mielőbb versenyeken is részt vehetünk lövőinkkel.


Kép: Borsos Eszter (balról) és Kobra Fruzsina lőállás kihagyásával gyakorolhat

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates