Nyomtatás

BorsosFanniMárcius 18-án kezdődik a horvátországi Eszéken a légfegyveres Európa-bajnokság, melyen a válogatottban a női puska kategóriájában ott találjuk Boros Fannit is, a PLSE Nagykanizsa sportlövőjét.

 

A szűk egy hét múlva rajtoló légfegyveres kontinensviadalra már gőzerővel készül a válogatott keret, Fanni is nemrég tért haza a nemzeti csapat mátraházai edzőtáborából, hogy a hétvégén már szlovén versenyen bizonyíthasson.

 

BorsosFanni

 

- A Mátraházán töltött egy hét az edzőtáborozás jegyében nagyon jól telt és rendkívül sokat is edzettünk – mondta el Borsos Fanni. - A további programról szerdán kapunk pontos tájékoztatást, de az már biztos, hogy szombaton a helyszínen, Eszéken lesznek edzéseink, hogy hétfőtől aztán az Eb-n bizonyíthassunk.

A Győrik Csaba szövetségi kapitány vezette magyar válogatottban Fanni a női légpuska 60 lövés egyéni számában lép lőállásba, vegyes párosban Sidi Péterrel lőhet és a női csapatversenyben is az indulók között lesz. Az Európa-bajnokság a Dráva-parti városban március 24-ig tart.