Lövészet

MajorVMajor Veronika Gyenesdiáson, az 50m-es futócéllövő Európa-bajnokság utolsó versenynapján 380 körös teljesítménnyel, új Európa-csúccsal nyert a 40m futócél vegyes női versenyszámban.

MajorVeronika PekingMajor Veronika, a Befag-Keszthely olimpikonja a Pekingben versenyzett az újabb olimpiai kvalifikációs világkupán. Keczeli Zoltán tanítványa folytatta idei jó szereplését, az alapversenyben 582 körös országos csúcsot elérve jutott a döntőbe.

BorsosFanniA sportágat gyakorlatilag két esztendeje elkezdő Borsos Fanni, a PLSE Nagykanizsa sportlövője is a magyar válogatott tagja volt a felnőtt Európa-bajnokságon, melyet a 10 méteres szakágban rendeztek a horvátországi Eszéken.

Major Veronika, a Keszthelyi BEFAG LK sportlövője jelenleg 2 olimpiai számban is vezeti a világranglistát. A keszthelyiek büszkesége a 10 m-es légpisztoly és 25 m-es sportpisztoly számban is a világranglista élén áll.

BorsosFanniMárcius 18-án kezdődik a horvátországi Eszéken a légfegyveres Európa-bajnokság, melyen a válogatottban a női puska kategóriájában ott találjuk Boros Fannit is, a PLSE Nagykanizsa sportlövőjét.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates