Zöld Irányon át a ZKSE-be.

A Zalaegerszegi Kerékpáros Sportegyesülettel teljes mértékben együtt működve nevelik a Mountain Bike kerékpáros szakág utánpótlását a Zöld Irány Egyesületben. - Klubunk 2014-ben alakult, célunk egyértelmű biztosítani az utánpótlást a ZKSE számára - hangoztatta Szabó Zoltán, a Zöld Irány Egyesület elnöke. - A 3-13 éves korig történik nálunk a nevelés. Utána a tehetséges versenyzők átkerülnek a ZKSE-hez.

A Zöld Irány Egyesületnél heti 2-3 alkalommal, hármas csoportbontásban, három szakember foglalkozik a gyerekekkel. Az edzéseken technikai, erőnléti és terepfoglalkozások szerepelnek a műsoron.

- Bár rövid múltra tekintünk vissza, a gyerekek már értek el szép eredményeket – folytatta Szabó Zoltán. - A Mountain Bike diákolimpia területi döntőjén hat arany-. három ezüst- és két bronz-érmet szereztünk. A Kishegy Kupa MTB maratonon a felnőttekkel együtt versenyeztek a gyerekek. A lányok negyedik, nyolcadik, kilencedik helyet szereztek, de a fiúk is megállták a helyüket a felnőttek között.

Az év során a legközelebb a 10 órás MTB maratonon szerepelnek a Zöld Irány Egyesület fiataljai. A Mountain Bike diákolimpiai országos döntőjébe tizenegy gyermek jutott be. Bizakodnak, hogy kerekeseik ott is helytállnak.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates