eBike.hu Kupa 2010.

Vasárnap Szlovákgyarmaton került megrendezésre az idei első magyar Mountain Bike C2-es minősítésű XCO kupafutam, az ebike.hu Kupa. A magyar és egyben szlovák kupafutamon a közép-európai kupasorozathoz is tartozó viadalon hét ország, több mint 440 kerekese állt rajthoz, összesen 22 kategóriában.

bolla_gabor_ebike.jpg

A zalaegerszegi bringások 3 fővel képviseltették magukat a viadalon, ahol Czenki Tamás (alul balra) az igencsak erős mezőnyben a 14. helyet szerezte meg, míg Bolla Gábor (felső képünkön) a 36.-ként ért célba a másodosztály férfi kategóriában. Balogh Dávid (alul jobbra) is kitett magáért, az Elite U19 csoport 22. helyét sikerült megszereznie.

czenki_tomi_ebike.jpgbalogh_dávid_ebike.jpgA meredek emelkedőkkel tarkított pálya a tavalyi vonalvezetéshez képest keveset változott, a hét eleji esőzés ellenére a verseny napjára szinte teljesen felszáradt, így csak a fás, árnyas részeken kellett megbírózni a sárral a kerekeseknek. A versenyre kilátogatott nagyszámú nézőközönség örömére kapott egy technikás, sziklás részt.

A zalai kerekesek idén Hotel Yacht Club KSE néven szerepelnek a kupafutamokon, köszönhetően az új szponzornak. Legközelebb április 25-én a gyenesdiási Kürtös-kupán, majd május 9.-én Pécsett állnak rajtvonalhoz sportolóink, akkor már jóval nagyobb létszámban. Aki teheti, látogasson ki a rendezvényekre.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates