A kerékpározás népszerűsége megmaradt Nagykanizsán a járvány ideje alatt is - egyben köszönhetően a remek időjárási körülményeknek. A régi hetes úton Nagykanizsa és Galambok között nem kevés bringással találkozhattunk.

VigRozalia 20- Én is délutánonként tekerek, nagyon sokan vannak kint, amin kissé meg is lepődtem – mondta el Korcsmárosné Vig Rozália, a korosztálya múlt évi legeredményesebb duatlonosának választott sportoló.

- Ennyi biciklist tényleg nem szoktam látni. Furcsa volt, de egyben magamban nagyon örültem is neki, hogy elővették az emberek a kerékpárjaikat, de gyorsan hozzá is tenném, ahogy néztem, egymástól azért leszakadtak tisztes távolra a sportolni vágyók. Egyébként mindennap így tudok kikapcsolódni, reggel futni szoktam, délután pedig nyeregbe pattanok és legtöbbször egyedül gyűjtöm a kilométereket. Persze, akármilyen szinten is sportol valaki, a kialakult helyzettel megváltozott az élete, így az enyém is. Ahogy erre mondani szoktuk egymás között, életbe lépett az újratervezés faktora. Nehéz úgy kimenni futni vagy biciklizni, hogy nem tudhatjuk, mikor is lesz verseny. Lesz azonban majd jobb a szituáció, egyelőre pedig újra alapozni kezdtem és abban bízom, hogy legkésőbb talán nyár végére már biztosan lesz verseny a duatlonosok, triatlonosok mezőnyének.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates