Kerékpározás

A kerékpározás népszerűsége megmaradt Nagykanizsán a járvány ideje alatt is - egyben köszönhetően a remek időjárási körülményeknek. A régi hetes úton Nagykanizsa és Galambok között nem kevés bringással találkozhattunk.

Nem hiába volt az olimpiai kvalifikációhoz is pontgyűjtő verseny az Eliminatour 2019 Kanizsa Nagydíja a hegyikerékpárosok számára, hiszen valóban népes nemzetközi mezőny gyűlt össze a dél-zalai városban, az indulók Franciaországtól Izraelig sorakoztak fel a startvonalon a Csónakázó-tónál.

GiroHivatalossá vált, hogy a jövő évi Giro d'Italia országúri kerékpáros körverseny nemzetközi nagyágyukat is felvonultató mezőnye Zala megyén is átgurul, mi több, a harmadik szakasz befutója Nagykanizsán lesz.

tajkerekparA tájékozódási sportok között egyre népszerűbb tájkerékpár, amit az is bizonyít, hogy a hazai bajnoki versenyeken is népes mezőnyök állnak rajthoz.

SzaboLenaAz elmúlt hétvégén került megrendezésre a XVI. MTB Pilis Kupa UCI C1 XCO nemzetközi verseny, amely a 2018 MTB XCO Magyar Kupa sorozat utolsó állomása volt.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates