Szigliget 2013 harmadik forduló.

Szigligeten, a várban mintegy százhúsz íjász harmadszor mérte össze erejét. A küzdelem a verseny fődíjáért, a győztesre szabott értékes íjért folyt.

szigliget3

A képen balról jobbra: Horváth István (férfi összetett bajnok), Csingerné Berta Judit (női ezüstérmes), Németh Gábor (férfi bronzérmes).

A Kanizsa Íjász Egyesület versenyzői bizakodva indultak a napnak, hiszen az előző két találkozót Horváth István kiemelkedő pontszámmal nyerte és joggal bízhatott a végső győzelemben is. Azonban az íjászokat nem olyan fából faragták, hogy ne küzdjenek meg akár a lehetetlenért, mindenki az utolsó lövésig menetelt az általa kitűzött célért. Az eredmény nem maradt el. Női kategóriában Csingerné Berta Judit ezüst, míg férfi kategóriában Németh Gábor bronz éremmel térhetett haza. Emellett az angol íjjal lövő Sipos Sándor sem lehetett elégedetlen, hiszen szintén nagyon magas pontszámmal zárta a versenyt, pár ponttal lemaradva a dobogóról. Az eredményhirdetés végén is örülhettek a kanizsaiak. Az összetettben a legmagasabb pontszámot Horváth István érte el, joggal kiérdemelve a verseny fődíját a szépen kivitelezett íjat.

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates