A kanizsai íjászok remekül kezdték az őszi idényt, két versenyen is elindultak, mindkettőn sikeresen szerepeltek. A pákai Csokma Íjász egyesület által megrendezett hagyományos 3D vadász íjász versenyére tizenhárom versenyzőt neveztek. A verseny kiváló terepen, lendületesen, a szokott formában zajlott le. A vártnál is jobb eredményt értek el a kanizsaiak, öt első, egy második és egy harmadik helyet szereztek.

 Helyezettek:

1. Bencsik Dorina (pusztai íj női ifjúsági)

3. Csingerné Berta Judit (pusztai íj női) 3. hely

1. Hermánn Bernadett (vadászreflex női)

1. Kovács Szilárd (csigás 3D íj férfi)

2. Kósa Péter (vadászreflex férfi)

1. Horváth István (pusztai íj férfi)

1. Karácsony Nikoletta (csigás 3D íj női)

paka13.08.28

Balról jobbra haladva második sorban Kósa Péter, Hermánn Bernadett, Becsik Dorina, Horváth István, Csingerné Berta Judit, első sorban Karácsony Nikoletta, Kovács Szilárd látható.

x   x   x

A pákai 3D vadászíjász versennyel párhuzamosan rendezték meg a Somogyzsitfai Szőcsénypusztán, a marcali Turul Íjász Egyesület terepíjász versenyét, ahová az egész Dunántúlról érkeztek nevezések. Helyszínül az elragadó környezetben lévő Széchenyi Zsigmond Szakközépiskolát választották. Az iskolához, ahol vadászokat, erdészeket képeznek, vadaspark és 17 hektár vadregényes erdő is tartozok. A terület tagoltsága és nem utolsó sorban szépsége kiváló íjász terepet biztosított. A hetven nevező és kísérőik részére remek kirándulásnak is bizonyult a verseny. Ehhez az időjárás is nagyban hozzájárult, meleg őszi idővel várva a részvevőket.

ijaszermesek

Pusztai íj kategóriában két nagykanizsai íjász egyesület is vállalta a megmérettetés. Az elért eredmény kiváló, hiszen a kategóriájukban a dobogó mindhárom helyét nagykanizsai versenyző szerezte meg és a szenior vadászreflex ezüst érme is haza került. Továbbá hű kísérőnk, íjásztársunk Szabó Gergő is becsülettel megküzdött a neki járó arany éremért.

Fogyatékkal élők kategória

1. Szabó Gergő NTE 1866 Íjász szakosztály

Pusztai íj felnőtt férfi:

1. Németh Gábor Kanizsa Íjász Egyesület

2. Donáczi István NTE 1866 Íjász szakosztály

3. György Krisztián NTE 1866 Íjász szakosztály

Vadászreflex szenior férfi:

2. Balogh László NTE 1866 Íjász szakosztály

Megosztások

Impresszum

Kiadó: ANDÉ Kiadói Bt.

8900 Zalaegerszeg, Hunyadi János. 10.
©  Andé Kiadói Bt. 2008

Felelős szerkesztő

Lukácsffy Dénes

Tel: +36-92-599354; Fax:  +36-92-599353
E-mail:  info@zalasport.hu, zalasport.hu@gmail.com

RocketTheme Joomla Templates